Samarbejde med samvittighed

Maxicontainer

Når du lejer en maxicontainer hos LL Transport og Entreprenør, får du en maxicontainer, som er velegnet til store affaldsmængder, og som ofte benyttes i forbindelse med bygge- og anlægsarbejde.

Nedenstående dimensioner er vejledende. 

Type

Volumen

Længde

bredde

Højde

Åben

13 m3

5,5 meter

2,35 meter

1,00 meter

Åben

21 m3

5,5 meter

2,35 meter

1,60 meter

Åben

32 m3

6,0 meter

2,35 meter

2,27 meter

Ved leje af maxicontainere hos LL Transport og Entreprenør får du blå maxicontainere, som alle er åbne containere. Maxicontainertypen er den mest efterspurgte container hos LL Transport og Entreprenør. Maxicontaineren er meget populær, da den kan anvendes til mange formål. Den er meget velegnet til store mængder af affald som fx byggeaffald – jord, murbrokker m.m. 

 

LL Transport og Entreprenør henter og tømmer den lejede maxicontainer alt efter dine ønsker.

LL Transport og Entreprenørs mindste maxicontainer har en volumen på 13 m3, en længde på 5,5 meter, en bredde på 2,35 meter samt en højde på 1,00 meter.

Maxicontainer

Hvis du har behov for at leje en større maxicontainer, tilbyder LL Transport og Entreprenør også udlejning af en maxicontainer, som har en volumen på 32 m3, en længde på 6,0 meter, en bredde på 2,35 meter samt en højde på 2k,27 meter.

Hvis du synes, at de to førnævnte maxicontainertyper er for små eller for store til dine behov, kan du også leje en mellemting hos LL Transport og Entreprenør. LL Transport og Entreprenør udlejer nemlig også en maxicontainer, som har en volumen på 21 m3, en længde på 5,5 meter, en bredde på 2,35 meter samt en højde på 1,60 meter.

Kontakt LL Transport og Entreprenør og få priser på containerudlejning og hør om mulighederne hos LL Transport og Entreprenør.

Containerudlejning

Minicontainer

Vippecontainer

Skibscontainer