Samarbejde med samvittighed

Minicontainer

LL Transport og Entreprenørs containere af denne type er velegnede til virksomheder og private med mindre affaldsmængder. Når du lejer denne type minicontainer, får du en minicontainer, som er perfekt til brug ved trange pladsforhold.

LL Transport og Entreprenør udlejer denne type af containere, som leveres med 4 hjul i standardstørrelserne 770 og 1000 liter. Hjulene er letløbende, så minicontainerne er lette at håndtere for dig.

Nedenstående dimensioner er vejledende.

Type

Volumen

Længde

Bredde

Højde

Minicontainer

770 liter

0,78 meter

1,37 meter

1,37 meter

Minicontainer

1100 liter

1,08 meter

1,33 meter

1,33 meter

Begge containertyper er blå og med låg.

 

LL Transport og Entreprenørs mindste minicontainer har en volumen på 770 liter, en længde på 0,78 meter, en bredde på 1,37 meter samt en højde på 1,37 meter.

LL Transport og Entreprenørs største minicontainer har en volumen på 1.100 liter, en længde på 1,08 meter, en bredde på 1,33 meter og en højde på 1,33 meter.

Mindre mængder

Når du lejer en minicontainer hos LL Transport og Entreprenør, får du en containertype, som er god til mindre mængder af affald, og eventuelt kan placeres indendørs, hvis du ønsker det, eller anvendes ved trang plads.

LL Transport og Entreprenørs minicontainere er udstyret med gummihjul, der ruller let. LL Transport og Entreprenør kan tømme de lejede minicontainere på stedet – alt efter dine behov. Når du lejer en minicontainer, kan du aftale med LL Transport og Entreprenør, at du også lejer en lås til minicontaineren.

LL Transport og Entreprenør rådgiver dig gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning af leje af minicontainer til dig. Kontakt LL Transport og Entreprenør og hør om vores konkurrencedygtige priser.

Maxicontainer

Containerudlejning

Vippecontainer

Skibscontainer