LL Transport og Entreprenør Skibscontainer

Samarbejde med samvittighed

Skibscontainere

LL Transport og Entreprenør udlejer også skibscontainere. Skibscontainere er lukkede containere. Når du lejer en skibscontainer hos LL Transport og Entreprenør, har du en tør opbevaringsmulighed til byggematerialer og også granitskærver, grus, stabilgrus, træflis, spagnum, muldjord eller flyttegods. LL Transport og Entreprenør kan forsyne den lejde skibscontainer med en forsikringsgodkendt lås. Så er dit inventar ofte også dækket af forsikringen. Kontakt dit forsikringsselskab for information herom.

På få sekunder kan du sikre indholdet i skibscontaineren mod tyveri.

Anvendelse

CC FixLock 3 er udviklet til at sikre containergods under læsning, losning, depotophold eller til lagercontainere. 

Forsikringsgodkendelse

CC FixLock 3 er godkendt i højeste klasse til sikring af ISO standard-container af Forsikring og Pension og godkendt under F&P rapport nr. 821.0/04. 

Teknisk beskrivelse

Dimensioner (L x B x H) 200 mm x 100 mm x 50 mm. Vægt ca. 5,3 kg

Containerens standardmål kan i visse tilfælde overskrides med 5 mm. Låsehuset er støbt i stål 52 der, efter bearbejdning er indsatshærdet og overfladebehandlet med pulverlakering. 

Griberen er støbt i stål 52 og efterfølgende galvaniseret. 
Griberen er fastgjort til låsehuset med 2 hærdede og elforzinkede ståltappe.

Type

Volumen

Længde

Bredde

Højde

Skibscontainer

10 fod

2,83 meter

2,35 meter

2,39 meter

Skibscontainer

20 fod

5,90 meter

2,35 meter

2,39 meter

LL Transport og Entreprenørs små blå10 fods fleksible og ikke-pladskrævende skibscontainere kan du leje til flere formål.  Hos Transport kan du også leje en blå 20 fods skibscontainer til dit affald eller opbevaring af materialer.

Hvis du som entreprenør, anlægsgartner, brolægger eller andet vil leje en skibscontainer, så kontakt LL Transport og Entreprenør og få priser på leje af vores skibscontainere og få et uforpligtende tilbud.

LL Transport og Entreprenør har stort fokus på service og fleksibilitet, og vi leverer og afhenter den lejede skibscontainer alt efter dit behov.

Maxicontainer

Minicontainer

Vippecontainer

Containerudlejning