Samarbejde med samvittighed

Jord, beton og belægning

Når du bliver kunde hos LL Transport og Entreprenør, vil du få professionel hjælp til at opbygge dit fundament med jord, beton eller belægning, så det kommer i vinkel og vater. Som kunde hos LL Transport og Entreprenør slipper du også for besværet med fundamentopbygning, for LL Transport og Entreprenør afgør gerne for dig, hvilken slags fundament du bør vælge til dit projekt.

Alle former for belægningsarbejde

Hos LL Transport og Entreprenør har vi stor erfaring med alle slags belægningsarbejder. Du kan indhente tilbud på opgaver som fx lægning af fliser, opbygning af trapper, optagning af dine gamle fliser, som LL Transport og Entreprenør også gerne bortskaffer for dig. LL Transport og Entreprenør leverer både materialer og ydelser til gode priser, og vi er meget fleksible.

LL Transport og Entreprenør arbejder i hele Nordjylland så fx Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Løkken, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport og Entreprenør og vores samarbejdspartnere, fx anlægsgartnere, udfører gerne mere krævende belægning – det kan være et specielt mønster eller andet. Når du bestiller ydelser hos LL Transport og Entreprenør, står vi inde for, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden.

LL Transport og Entreprenør tilbyder også at tage gammel belægning op og lægge den gamle belægning på ny eksempelvis af hensyn til den ønskede hældning.

LL Transport og Entreprenør udfører vores arbejde ved hjælp af moderne maskiner, idet vores minimaskiner sikrer, at arbejderne udføres skånsomt, så der ikke bliver for meget rod hos vores kunder.

Gravearbejde

LL Transport og Entreprenør tilbyder også vores kunder alt i gravearbejde med vores moderne udstyr. LL Transport og Entreprenør udfører alle slags jord, beton eller belægningsarbejder ved både boligbyggeri og erhvervsbyggeri.

LL Transport og Entreprenør har stor og bred erfaring, som du får gavn af som vores kunde. LL Transport og Entreprenør ved, at alle slags arbejde med beton forudsætter erfarne håndværkere med dybt kendskab til arbejdsmetoder, materialer og værktøjer.

LL Transport og Entreprenør tager derfor gerne imod dig som kunde, såfremt du skal have hjælp til at løse en opgave, hvori også betonarbejde indgår.

Hvis du har problemer med, at noget beton eller lignende står i vejen for dig og dit nye fundament, hjælper LL Transport og Entreprenør dig også gerne med nedbrydning – samt alt hvad der involverer både jord og beton.

Belægning

Jordudgravning og planering

Etablering og vedligeholdelse

Støbning