Samarbejde med samvittighed

Jordudgravning og planering

LL Transport og Entreprenør har stor erfaring og ekspertise inden for jordudgravning og planering -  fx etablering af vej og parkeringspladser. LL Transport og Entreprenør har årelang erfaring indenfor området. Uanset om du har et stort eller lille projekt, er ingen opgave for stor eller lille for LL Transport og Entreprenør. Med LL Transport og Entreprenørs moderne vogn- og maskinpark kan du få løst enhver opgave via LL Transport og Entreprenør.

Totalløsning

Du er med LL Transport og Entreprenør sikret et godt tilbud på levering af materialer og løsning af opgaver indenfor jordudgravning og planering - og til gode priser. LL Transport og Entreprenør tilbyder dig sammen med vore erfarne samarbejdspartnere i fx Frederikshavn, Hjørring, Løkken, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg totalløsninger, for LL Transport og Entreprenør er med dig under hele dit projekt. For LL Transport og Entreprenør er det en naturlig del af samarbejdet, at du får kvalificeret relevant rådgivning under hele dit byggeprojekt.

 

LL transport er specialiseret i udførelsen af hele fundamentsløsninger, herunder også anlæg af kloakering. LL Transport og Entreprenør samarbejder med kloakmestre i bl.a. Brønderslev. Du kan hos LL Transport og Entreprenør indhente tilbud på totale fundamentsløsninger, herunder støbning af sokkel. LL Transport og Entreprenør kan rådgive dig om, hvordan du har et godt fundament til dit byggeri afhængig af de geotekniske forhold.

Hos LL Transport og Entreprenør kan du også indhente et godt tilbud på leje af container til dit affald, medens projektet er i gang.

Belægning

Jord, beton og belægning

Etablering og vedligeholdelse

Støbning