Samarbejde med samvittighed

Støbning af fundamenter, gulve og terrændæk

Hos LL Transport og Entreprenør leverer vi både materialer og klarer støbning af dit fundament - så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

LL Transport og Entreprenør skriver her lidt om, hvad der er hvad, så vores kunder kan læse lidt om begreberne. Husets fundament afgrænser selve huset fra jorden herunder. Husets sokkel er den del af fundamentet, som du kan se over jorden. Husets fundament skal primært kunne bære vægten af huset og dets tag.  Desuden skal fundamentet hindre, at fugt fra jorden kan trænge op i husets vægge og bryde kuldebroen fra jorden op i ydervæggene. Et godt fundament samt rigtige sokler er af afgørende vigtighed for, at du opnår et byggeri af høj kvalitet.

Fundamentet er vigtig

Hvis der er kommet revner i ydervæggene på en bygning, kan der være problemer med fundamentet – fx kan jorden være for blød, så bygningen synker sammen og giver sætningsrevner. Bygningen kan måske også have forskellige fundamenter under sig, og det kan resultere i revner. Jordens bæreevne er afhængig af indholdet af vand i jorden. Vandet kan medføre, at jorden under dit fundament bliver skyllet bort, og det kan underminere din bygning, men der kan være flere årsager til revner. Selve fundamentopbygningen og støbning af fundament er også vigtig.

 

LL Transport og Entreprenør anbefaler dig derfor at indhente tilbud på pris for geoteknisk undersøgelse, inden LL Transport og Entreprenør arbejder med fundament til dit projekt.  

LL Transport og Entreprenør kan give dig en god pris på støbning af gulv. Hos LL Transport og Entreprenør kan vi give dig tilbud på prisen for forskellige måder for støbning af gulv. Du kan fx indhente tilbud hos LL Transport og Entreprenør.

Et terrændæk er selve husets gulvkonstruktion, såfremt gulvkonstruktionen skal bygges op på bæredygtig jord. En sådan gulvkonstruktion udføres tit kombineret med trykfast isolering.

Vi dækker hele Nordjylland

Sammen med vores samarbejdspartnere i byer som Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Løkken, Aabybro, Nørresundby og Aalborg, kan vi rådgive dig om, hvilke krav der er til bunden under terrændæk.

Belægning

Jordudgravning og planering

Etablering og vedligeholdelse

Jord, beton eller belægning