Samarbejde med samvittighed

Entreprenør, kloakmester og vognmand

Når du bestiller LL Transport og Entreprenør, får du LL Transport og Entreprenørs erfaring som entreprenør, aut. kloakmester samt vognmand med i prisen. LL Transport og Entreprenør arbejder som entreprenør i bl.a. Hjørring, Hirtshals, Frederikshavn, Vrå, Brønderslev, Hjallerup, Dronninglund m.m. LL Transport og Entreprenør leverer fx træflis, belægningssten, grus og stabilgrus, legepladssand og renset sand til sandkasser, billige granitskærver og mange andre billige materialer til det sted, hvor du ønsker det. Blandt LL Transport og Entreprenørs samarbejdspartnere er der både entreprenører, kloakmestre, vognmandsfirmaer, brolæggere m.m. LL Transport og Entreprenør er klar til at blive kontaktet af dig med forespørgsel på en fornuftig pris på billigt grus, billige granitskærver osv. Direkte fra grusgraven kan LL Transport og Entreprenør levere billigt grus, og LL Transport og Entreprenør kan også levere støbematerialer og pyntesten, billig spagnum, træflis samt muldjord og meget andet.

 

LL Transport og Entreprenør har stor erfaring med forskellige entreprenøropgaver. LL Transport og Entreprenør udfører bl.a. anlægsopgaver, laver din indkørsel, leverer stabilgrus / grus samt granitskærver og belægningssten, lægger ny muldjord og spagnum i din have osv. LL Transport og Entreprenør monterer også faldstammer, omfangsdræn og faskiner og udfører brolægger-opgaver o.lign. For LL Transport og Entreprenør er ingen opgave for lille og simpel eller for stor og krævende. LL Transport og Entreprenør har årelang erfaring på disse områder, og for LL Transport og Entreprenør er kvalitet en vigtig parameter, og det er også derfor, at LL Transport og Entreprenør gerne tilbyder vores kunder totalløsninger. LL Transport og Entreprenør vil gerne være med under hele dit projekt.

LL Transport og Entreprenør er også autoriseret kloakmester, og kan bistå dig i opgaver vedrørende rottebekæmpelse, herunder montering af rottespærre, kloak TV, og kan slamsuge m.m. LL Transport og Entreprenør kan hjælpe dig med opgaver som renovering af din kloak, et nyt kloakanlæg eller fugtsikring til en billig pris, så du kan få mere ud af din investering.  LL Transport og Entreprenørs moderne udstyr er til gavn for alle parter.

Hos LL Transport og Entreprenør tilbyder også udlejning af affaldscontainere, byggepladsbelysning, køreplader, udførelse af kran- og grab-opgaver, så kontakt LL Transport og Entreprenør og få et godt tilbud.

Kran og grabarbejde

Containerudlejning

Kloak og tv-inspektion

Vej og støbematerialer

Jord-, beton og belægning