Kranarbejde

Samarbejde med samvittighed

Entreprenør, kloakmester og vognmand

LL Transport og Entreprenør har flere funktioner, som kan være entreprenør, autoriseret kloakmester og vognmand i Aalborg, Nørresundby, Støvring, Nibe, Løgstør samt andre byer. LL Transport og Entreprenør fungerer gerne som tovholder på dit projekt, for LL Transport og Entreprenørs store i erfaring i sådanne opgaver er en stor fordel for alle parter.

LL Transport og Entreprenør hjælper gerne med opbygning af dit fundament på en professionel måde med jord, beton eller belægning, og rådgiver dig gerne om, hvad fundament der bedst passer til dit projekt. LL Transport og Entreprenør har også stor erfaring med montering af rottespærre til rottebekæmpelse, eller faskiner, omfangsdræn, nedsivningsanlæg, faldstammer, brolægger-opgaver og forskellige belægningsopgaver med bl.a. belægningssten, billige granitskærver, grus / stabilgrus fra grusgraven, muldjord, spagnum m.m.

LL Transport og Entreprenør renoverer gerne din indkørsel m.m., og LL Transport og Entreprenør er også meget øvet i at anlægge betongulv m.m. blot for at nævne nogle eksempler.

 

Fordi LL Transport og Entreprenør også er autoriseret kloakmester, kan LL Transport og Entreprenør som nævnt ovenfor også udføre rottebekæmpelse, herunder montering af rottespærre, diverse kloak-opgaver såsom fx kloak TV, og kan slamsuge m.m. LL Transport og Entreprenør kan  også hjælpe dig med renovering af din kloak, et nyt kloakanlæg eller fugtsikring til en billig pris, så du kan få mere ud af din investering. Til gavn for vores kunder har LL Transport og Entreprenør moderne udstyr.

Under kraftige regnskyl er det bl.a. vigtigt, at din ejendom er ordentligt fugtsikret, så du ikke får fugtskader. De kraftige regnskyl, som vi har oplevet igennem de seneste år, har gjort fugtsikring meget aktuelt. Hvis først en ejendom får fugtskader, kan det være ufatteligt dyrt at udbedre skaderne, og skimmelsvamp med deraf følgende sundhedsskadelige følgeskader kan også nemt blive et problem.

Hos LL Transport og Entreprenør kan du også leje affaldscontainere, køreplader, byggepladsbelysning m.m. til en god pris samt få udført kran- og grab-opgaver.

LL Transport og Entreprenør glæder sig til at blive kontaktet af dig, så du kan få et godt tilbud hos os.

Kran og grabarbejde

Containerudlejning

Kloak og tv-inspektion

Vej og støbematerialer

Jord-, beton og belægning