Samarbejde med samvittighed

Forsikringsskader

LL Transport og Entreprenør er også behjælpelig ved forsikringsskader. LL Transport og Entreprenør samarbejder sammen med entreprenører i eksempelvis Frederikshavn, Løkken, Pandrup, Hjørring, Brønderslev, Aabybro, Aalborg og omegn.

Tv-inspektion

Hvad angår skader på din kloak og dit afløb, kan sådanne skader vise sig at være ret dyre at få udbedret, og det er grunden til, at mange husejere vælger at tegne forsikringer til dækning af fremtidige skader på kloaksystemet. Vi kan få klarlagt omfanget af skader og få fundet stedet, hvor problemet ligger, ved hjælp af en TV-inspektion af din kloak.

Du skal i den forbindelse vide, at slitage og dårlige udførte ledningsarbejder ikke er omfattet af rørskadeforsikring, og desuden er det ikke sikkert, at fejlkonstruktioner er omfattet af dækning fra almindelig forsikring. Fejlkonstruktioner dækkes almindeligvis via en ejerskifteforsikring, hvis der er tegnet en sådan forsikring. Du skal også være forberedt på, at skadeserstatning typisk formindskes efterhånden som kloakken bliver ældre.

LL Transport og Entreprenør og vores dygtige medarbejdere, har i mange år bistået i forsikringssager med kloaksystemer, hvor vi fx har indsamlet den fornødne skadesdokumentation med både foto- samt videoformat. Du kan derfor altid modtage rådgivning fra LL Transport og Entreprenør i en forsikringssag, og på den måde får du nemmere løst disse problemer. LL Transport og Entreprenør kan guide dig igennem hele forsikringsforløbet med dine rettigheder i mente, såfremt dine skader er dækket af forsikringen.

Vi har stor erfaring i samarbejde med forsikringsselskaber i forsikringssager og forestår gerne kommunikationen med dit forsikringsselskab, så du er fri for det arbejde. Vi har også med vores moderne udstyr stor rutine i udbedring af sådanne skader – både små og store.

Kloakseparering

Rottebekæmpelse

Højvandslukke

Kloak og tv-inspektion

Omfangsdrænn

Tv-inspektion