Samarbejde med samvittighed

Højvandslukke

LL Transport og Entreprenørs autoriseret kloakmester står klar til at rådgive dig gerne om højvandslukke, som vil kunne forhindre, at dit kloakvand løber baglæns i din kloak og kommer op igennem kælderafløbet ved kraftige regnskyl, når det kommunale kloaksystem ikke er i stand til at lede regnvandet bort hurtigt nok.

Godt sikret

Når du har fået installeret et højvandslukke er du godt sikret mod, at kloakvand kan nå op igennem dit gulvafløb og dit toilet. Du skal være opmærksom på, at et højvandslukke skal ses efter og gøres rent en gang årligt af en aut. kloakmester.

Et højvandslukke er ikke en kompliceret installation. Det består groft sagt bare af et rør med to klapper i, som åbner, når dit spildevand løber ud af huset, og til gengæld lukker, så der ikke kan presses udefrakommende vand i igen.

Klapperne fungerer faktisk automatisk, bortset fra at en af de to klapper ligeledes vil kunne lukkes manuelt, hvilket blot er en yderligere sikkerhed for dig. Et højvandslukke vil altså lukke dit afløb af, så der ikke kan komme vand retur via kloakken.

Ingen ønsker, at der kommer kloakvand i deres kælder. Så det er en god idé at kontakte LL Transport og Entreprenør, så du samtidig kan få sikret din underetage mod eventuelle fremtidige oversvømmelser.

Dygtige samarbejdspartnere

LL Transport og Entreprenør kan sammen med vores dygtige samarbejdspartnere i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Løkken, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg m.m., rådgive dig om, hvilken løsning der vil være bedst for dig og dit projekt.

Det er nemlig svært selv at vide, hvad der er bedst, og det er derfor en god idé at undersøge hos en professionel aut. kloakmester, hvordan du har kan få den bedste løsning for dig til den laveste pris. Ingen huse er ens.

Kontakt LL Transport og Entreprenørs autoriseret kloakmester og få et uforpligtende tilbud.

Kloakseparering

Rottebekæmpelse

Kloak og tv-inspektion

Forsikringsskader

Omfangsdrænn

Tv-inspektion