Kranarbejde

Samarbejde med samvittighed

Kran og grabarbejde

LL Transport og Entreprenør har mange års erfaring med kran- og grabopgaver såsom udlægning af køreplader, flytning af tunge emner, transport af byggematerialer, muldjord, stabilgrus, granitskærver, billig træflis m.m, og grabarbejde såsom afhentning af haveaffald, jord og rødder, levering af pyntesten, grus, muldjord og granitskærver m.m.

Alle størrelser

LL Transport og Entreprenør har kraner i alle størrelser og hjælper gerne dig gerne med små eller store opgaver, simple eller komplicerede. Ingen opgave for lille eller for stor - vi rådgiver både privat- og erhvervskunder. LL Transport og Entreprenør har moderne udstyr, som letter flytningen af forskellige materialer for dig. Kran/grab-service er den perfekte løsning, når opgaven både kræver transport og løft - fx de store og vanskelige træfældninger.

Privat og erhverv

Det er både privat- og erhvervskunder, som behøver en kran og en grab til arbejdet – fx et igangværende byggeprojekt med behov for at få leveret eller fjernet materialer, affald og måske også en container. LL Transport og Entreprenør  har topmoderne udstyr til alt vores arbejde med kran- og grabopgaver.

 

LL Transport og Entreprenør kan derfor let og hurtigt få læsset alle dine materialer af eller på lastbilen. 

27 meter

LL Transport og Entreprenørs kran kan nå en afstand på 27 meter og løfte ca. 1000 kg, og løser stort set alle dine opgaver - helt afhængigt af netop dine behov. 

Rådgivning

Som kunde tilbyder LL Transport og Entreprenør dig også rådgivning om, hvad der i øvrigt kan gøre, at dine projekter bliver løst enklere – fx ved hjælp af LL Transport og Entreprenørs udstyr. LL Transport og Entreprenør er altid behjælpelig med god rådgivning, som dækker dine behov. Du opnår derfor mange fordele, hvis du vælger at blive kunde hos LL Transport og Entreprenør.

Kran med grab

Krankørsel