Samarbejde med samvittighed

Kran med grab

I LL Transport og Entreprenørs maskinpark råder vi over moderne udstyr, og derfor kan LL Transport og Entreprenør gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. LL Transport og Entreprenør fjerner eller leverer materialer for dig i hele Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport og Entreprenør kan med vores moderne udstyr nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden problemer.  

LL Transport og Entreprenør kan altid hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten de er små eller store – enkle eller mere komplicerede, så kontakt trygt LL Transport og Entreprenør og modtag et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab.

Grab kan bruges til meget

Du skal måske bestille grabarbejde som for eksempel udjævning af en overflade ved hjælp af grab og eventuelt andre af LL Transport og Entreprenørs øvrige maskiner. LL Transport og Entreprenør udfører også grabarbejde som eksempelvis: at afhente haveaffald og jord, at afhente byggeaffald samt at levere granitskærver, ærtesten, sand og grus – blot for at nævne nogle eksempler.

Der er mange flere anvendelsesmuligheder med LL Transport og Entreprenørs moderne maskiner.

 

Eksempler på LL Transport og Entreprenørs øvrige maskiner er: minigraver, rendegraver og andre gravemaskiner. LL Transport og Entreprenør tilbyder dig et godt tilbud på hurtig levering af materialer og grabarbejde til en god pris.

Klar med rådgivning

LL Transport og Entreprenør står klar til at rådgive dig om, hvad der er mest optimalt for dig, når du indhenter tilbud på levering af produkter og ydelser fra LL Transport og Entreprenør.

LL Transport og Entreprenør har ligesom vores kompetente samarbejdspartnere mange års erfaring i branchen. Vores samarbejdspartnere er bl.a. entreprenører i Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Hjørring, Aabybro, Nørresundby og Aalborg.

Alt sammen er det med til at sikre, at du får den bedste kundeoplevelse, når du indhenter tilbud på levering af produkter og fx kranopgaver hos LL Transport og Entreprenør.

Kran og Grabarbejde

Krankørsel