Samarbejde med samvittighed

Krankørsel og levering med kran

LL Transport og Entreprenør har lastbiler med flere forskellige kraner, så LL Transport og Entreprenør kan uden problemer løse alle dine kranopgaver. LL Transport og Entreprenørs chauffører har stor erfaring, og de er fagligt kompetente, og opererer i det meste af Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Hjørring, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn. 

Dine opgaver er derfor i sikre hænder, når du bestiller levering hos LL Transport og Entreprenør, som hver dag løser både store og små opgaver for vores kunder, ligesom LL Transport og Entreprenør også arbejder effektivt og serviceminded.

Levering af byggematerialer

Her er nogle eksempler på de kranopgaver, som LL Transport og Entreprenør kan udføre for dig:

LL Transport og Entreprenør kan med vores kranbiler tilbyde dig at afhente og levere flere materialer – fx sand og grus, udlægning af køreplader, udføre løftning af tunge emner samt hejseopgaver samt mange andre opgaver for dig.

 

Når du kontakter LL Transport og Entreprenør for at modtage et godt tilbud på fx krankørsel, kan LL Transport og Entreprenør hjælpe dig med levering af fx grus eller sugesand og øvrige materialer. Hos LL Transport og Entreprenør får du altid lave konkurrencedygtige priser og hurtig planmæssig levering af dine produkter.

Mange års erfaring

LL Transport og Entreprenør har mange års erfaring i branchen. Hér på LL Transport og Entreprenørs hjemmeside kan du se vores maskinpark.

LL Transport og Entreprenør samarbejder med bl.a. entreprenører i Løkken, Brønderslev, Hjørring, Aabybro, Nørresundby og Aalborg. Du får derfor en fleksibel oplevelse, når du vælger at bestille tilbud på levering af produkter og ydelser hos LL Transport og Entreprenør.

Kran med grab

Kran og grabarbejde