Samarbejde med samvittighed

Udlejning af køreplader og byggepladsbelysning

Køreplader

Hos LL Transport og Entreprenør kan du indhente et godt tilbud på billige leje af køreplader i form af solide jernplader til gode priser. LL Transport og Entreprenør råder over et bredt udvalg af forskellige køreplader, som har forskellig størrelse, og kan derfor dække alle dine behov.  

LL Transport og Entreprenør samarbejder også med vognmænd i Hjørring, Hirtshals, Frederikshavn, Vrå, Brønderslev, Hjallerup, Dronninglund, og LL Transport og Entreprenør kan levere, udlægge samt afhente køreplader, hvor og hvornår du ønsker det.

LL Transport og Entreprenørs køreplader dækker de fleste behov hos både erhvervsdrivende og private kunder. LL  Transport udlægger kørepladerne med stor præcision ved hjælp af kran i overensstemmelse med dine ønsker. LL Transport og Entreprenør finder sammen med dig en løsning, som passer netop til dine ønsker.

Det er en fordel at leje køreplader, fordi kørepladerne sikrer en stabil overflade ved alle former for anlægsarbejde. Det handler som følge heraf både om sikkerhed og fremkommelighed. Kørepladerne gør det muligt for store maskiner at komme uhindret frem, og sikrer, at de store maskiner står sikkert og stabilt under arbejdet. De kan typisk benyttes som underlag for tunge køretøjer på svært fremkommelige steder, således at underlaget er lettere at reetablere efter arbejdets afslutning.

Køreplader kan desuden benyttes som sikring af underliggende materialer mod tryk fra kørsel med tunge maskiner.

Kontakt LL Transport og Entreprenør, som står klar til at rådgive dig om pris på leje af køreplader, deres type, størrelse, bærevægt m.m., så du får de rigtige køreplader til dit projekt.

 

Byggepladsbelysning

Hos LL Transport og Entreprenør kan du også leje elmast med byggelys til en god pris. Ved byggepladsindretning er orienteringslys en meget vigtig del af arbejdet. Når du lejer byggepladsbelysning hos LL Transport og Entreprenør, vil du få glæde af LL Transport og Entreprenørs mangeårige erfaring med etablering af almindelig belysning, men også orienteringslys opsat på byggepladser.  Det er vigtigt, at byggepladsbelysningen lever op til Arbejdsmiljølovens bekendtgørelse om indretning af byggepladser. Hos LL Transport og Entreprenør kan du indhente tilbud på leje af 80 watt LED-projektører til en god pris, hvilket ca. svarer til en 1000 watt halogenpærer. Når du lejer LED-projektører hos LL Transport og Entreprenør, giver det dig en betydelig strømbesparelse. LL Transport og Entreprenørs byggepladsbelysninger består af en 1500 kg tung betonfod, hvorpå der er monteret en elmast med to stk. 80 Watt LED-projektører. Totalhøjden er 8 meter.

Kontakt LL Transport og Entreprenør for et godt tilbud på leje af byggepladsbelysning.

Kran og grabarbejde

Containerudlejning

Kloak og tv-inspektion

Vej og støbematerialer

Jord-, beton og belægning