Samarbejde med samvittighed

Vej og støbematerialer fra Grusgrav

Hos LL Transport og Entreprenør kan du købe netop de materialer, som du behøver til dit projekt. Hos LL Transport og Entreprenør leverer vi billige granitskærver, spagnum, muldjord, harpet muld (som er ren muldjord, der er siet for sten osv.), grus / stabilgrus, knust beton, faldunderlag, legepladssand, stenmel, sten, sand og sandkassesand (som er renset, så børnenes tøj ikke bliver beskidt) m.m. LL Transport og Entreprenør leverer lige derhen, hvor og når du ønsker det, i det meste af landet - og til tiden.

LL Transport og Entreprenør samarbejder med både privatkunder og erhvervskunder såsom entreprenører i fx Hjørring og Frederikshavn, brolæggere m.m. Ring til LL Transport og Entreprenør og få en god pris på levering af billigt grus, levering af belægning til indkørslen, eller når du behøver levering af billig muldjord, pris på grus, levering af vejmaterialer eller skal have leveret materialer til et stort byggeprojekt.

Alle typer materialer

LL Transport og Entreprenør leverer fx billig muldjord eller grus fra grusgrave, støbematerialer, pyntesten, granitskærver, spagnum, træflis m.m i det meste af Danmark. LL Transport og Entreprenør kan stå inde for kvaliteten af vores produkter, og er kendt for at være professionelle. LL Transport og Entreprenør samarbejder udelukkende med landets bedste leverandører i flere byer, så du som kunde får en god oplevelse hos os.  Kontakt LL Transport og Entreprenør, hvis du skal have leveret billigt stabilgrus, eller du søger efter pris på levering af pyntesten, granitskærver eller ærtesten.

 

LL Transport og Entreprenør sælger kun de allerbedste materialer. Som kunde hos LL Transport og Entreprenør, kan du ringe til os, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med det leverede. 

LL Transport og Entreprenør leverer som regel inden for 3 hverdage – og det gælder alt lige fra levering af stabilgrus til pyntesten – men hvis du står og har behov for en hurtigere levering, så skal du bare ringe til os hos LL Transport og Entreprenør, før du går i gang med at afgive din bestilling på vores hjemmeside. LL Transport og Entreprenør vil herefter gøre alt, hvad der står i vores magt for, at vi kan imødekomme dine behov, så du som vores kunde får en god oplevelse.

Det er derfor ikke en dårlig idé at vælge at blive kunde hos LL Transport og Entreprenør, for hos os er kunden altid i centrum. Så kontakt LL Transport og Entreprenør og hør om vores konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand