Samarbejde med samvittighed

Faldunderlag og legepladssand

Når du kontakter LL Transport og Entreprenør, kan vi fortælle dig, at sand ikke bare er sand. Noget af det billige sand, som LL Transport og Entreprenør kan levere, har fx en stødabsorberende evne, hvilket tydeligt mærkes, hvis man snubler på det. Når du skal vælge faldunderlag, kan LL Transport og Entreprenør rådgive dig om de forskellige typer af faldunderlag, som LL Transport og Entreprenør sælger. LL Transport og Entreprenør sælger som oftest faldsand / faldgrus som faldunderlag. Herudover anvendes der også græs, flis og sikkerhedsfliser som faldunderlag.

Vi rådgiver dig

LL Transport og Entreprenør kan rådgive dig om reglerne – fx er der krav om et stødabsorberende underlag, hvis der er tale om en faldhøjde på mere end 60 cm og ved redskaber med tvungen bevægelse.

LL Transport og Entreprenør er dig behjælpelig med rådgivning og sparring i forhold til din enkelte opgave. LL Transport og Entreprenør kan alt efter faldhøjden rådgive dig om, hvilket produkt du bør vælge hos LL Transport og Entreprenør.  LL Transport og Entreprenør har sand til rådighed i egen grusgrav samt ved LL Transport og Entreprenørs gode samarbejdspartnere i fx Hjørring, Brønderslev, Aabybro, Pandrup, Løkken, Brønderslev og Nørresundby.

LL Transport og Entreprenør leverer også faldunderlag til legepladser. Det er, fordi faldunderlag har en praktisk stødabsorberende evne. Samtidig får du således den allerbedste sikkerhed til dine og andres børn.

 

Det faldsand, som LL Transport og Entreprenør kan levere, er præcis ligesom sandkassesand blevet vasket. Derfor er det faktisk så rent, at børn kan lege i dette sand. Det er LL Transport og Entreprenørs erfaring, at man typisk vil lægge faldsandet i en tykkelse på 30-40 cm. Hvis du ønsker det, kan LL Transport og Entreprenør også lægge et tykkere lag – alt afhængig af dit projekt. LL Transport og Entreprenør kan give dig et link til Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside for sikkerhed vedrørende legepladser.

Faldunderlaget lægges typisk i en tykkelse af 30-40 cm, men der kan lægges mere, hvis det behøves. Se mere omkring lagtykkelse på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside for sikkerhed på legepladser. LL Transport og Entreprenør tilbyder dig også en vejledende formel på den nødvendige mængde faldsand til 1 m3:

længde x bredde x 30 cm dybde = antal m3.

Kontakt LL Transport og Entreprenør, hvis du har spørgsmål til priser på og levering af vores produkter. LL Transport og Entreprenørs alsidige lastbiler med og uden kran løser dine opgaver til en god pris, herunder fx afhentning og/eller bortkørsel af sand.

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Vej og støbematerialer

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand