Samarbejde med samvittighed

Granitskærver

LL Transport og Entreprenør leverer billige granitskærver i flere varianter, hvor du kan vælge mellem flere størrelser og forskellige farver. Du får altid en god pris, når du handler med LL Transport og Entreprenør. Hvis du er ved at anlægge ny indkørsel, kan du med levering af billige granitskærver fra LL Transport og Entreprenør få en helt ny stil i indkørslen.

Mange muligheder

Når du får leveret skærver til en god pris, kan du bruge de billige granitskærver flere steder udenfor – fx kan du anlægge havegange som kontrast til det grønne græs eller erstatte træflisen i bedene med smukke billige granitskærver og skabe din helt egen stil i haven.

Så ring til LL Transport og Entreprenør for at høre om tilbud på levering af skærver. Granitskærverne kan LL Transport og Entreprenør levere i flere farver og kvaliteter. Nogle skærver er mere rustikke og grove, medens andre granitskærver er noget mindre. LL Transport og Entreprenør leverer billige granitskærver i flere farvekombinationer. Du kan også få leveret billige granitskærver i flere størrelser.

Rådgivning

LL Transport og Entreprenør leverer få dage efter, at du har bestilt skærverne hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til LL Transport og Entreprenør. Vi står klar til at rådgive dig om de forskellige muligheder.

Vej og støbematerialer

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand