Samarbejde med samvittighed

Grus og stabilgrus

 Grus

Hos LL Transport og Entreprenør kan du få rådgivning om grus, før du bestiller levering af billigt grus. Grus er nemlig ikke bare grus. Du kan spørge LL Transport og Entreprenør om en hvilken som heltst slags specielt grus til næsten hver opgave. Grus består af en blanding af sand og småsten, og findes typisk på steder, hvor der er anlagt store grusgrave med billigt grus.

Flere kvaliteter

LL Transport og Entreprenør leverer tilbud på flere kvaliteter af grus – både fint og grovere grus, mere eller mindre ensartede gruskorn afhængig af stabilitet eller lerholdigt grus for større bindeevne, således at du får den helt rette form for grus, som dækker dit projekts krav. LL Transport og Entreprenør rådgiver dig også om, hvor meget grus du cirka skal bruge til dit projekt. LL Transport og Entreprenør samarbejder med flere anlægsgartnere, entreprenører m.fl. i hele Nordjylland. 

Med LL Transport og Entreprenørs rådgivning undgår du samtidig, at din nye indkørsel unødigt bliver for dyr, eller at du har bestilt alt for meget grus eller den forkerte slags grus til opgaven.

Kontakt LL Transport og Entreprenør og hør mere om et godt tilbud på hurtig levering af billigt grus af høj kvalitet.

Stabilgrus

Billigt stabilgrus og knust beton anvendes til stabiliseringsunderlag til bl.a. gangstier med fliser, indkørsler m.m. LL Transport og Entreprenør plejer at anbefale et lag på ca. 20 cm for bedst muligt resultat. 

LL Transport og Entreprenør har stor erfaring i levering af det rette stabilgrus til en god pris og til det rette formål.

Stabilgrus benyttes bl.a. som bærelag under veje, bundopbygning under belægningssten, i indkørsler og terrasser. LL Transport og Entreprenør er leveringsdygtige i størrelserne 08-16 mm og 16-32 mm.

 

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Vej og støbematerialer

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand