Samarbejde med samvittighed

Sand og sandkassesand

Hos LL Transport og Entreprenør kan du bestille levering af billigt sand på flere måder – fx aftippet eller andet, og du kan bestille levering lige til din dør. LL Transport og Entreprenør kommer hen og leverer dine materialer, hvor du ønsker det, og vi leverer i hele Nordjylland, såsom Frederikshavn, Løkken, Hjørring, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg, og hvor du ellers måtte ønske det.

LL Transport og Entreprenør leverer billigt sand i forskellige kvaliteter til vores kunder, da det tjener mange formål grundet sine mange gode egenskaber. Det er derfor vigtigt, at du sammen med LL Transport og Entreprenør finder den helt rigtige type til dit formål.

Andre former

Som du kan læse under vores afsnit ”faldunderlag”, er visse typer af sand i stand til af afbøde et fald, og denne type sand er derfor rigtigt god til legepladser som faldunderlag. Herudover er andre sandtyper meget velegnede til at aflede fx regnvand. Sandets egenskaber har ofte sammenhæng med sandets oprindelse – altså, hvor sandet kommer fra.

LL Transport og Entreprenør leverer også sandkassesand, som er vasket, så børnene ikke bliver snavsede, når de leger i sandkassen.

Da sand som nævnt har mange egenskaber og findes i flere former og kvaliteter, kan det godt være lidt indviklet at sætte sig ind i, men LL Transport og Entreprenør er klar til at rådgive dig, så du får tilbud på det helt rigtige sand til dit projekt.

Kontakt LL Transport og Entreprenør og få tilbud på levering af billigt sand til lige præcis det, som du behøver. LL Transport og Entreprenør kan forklare dig, hvad der er det mest bestilte sand, og hvilke formål sandet mest leveres til.

LL Transport og Entreprenør kan give dig et godt tilbud på levering.

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Vej og støbematerialer