Samarbejde med samvittighed

Spagnum, muldjord og harpet muldjord

Spagnum

Ring til LL Transport og Entreprenør og få en god pris på levering af billig spagnum, når du fx skal have anlagt græsplæne.

LL Transport og Entreprenør leverer spagnum af god kvalitet og til en billig pris. LL Transport og Entreprenør samarbejder med flere dygtige anlægsgartnere i Nordjylland i fx Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Løkken, Aabybro, Pandrup m.v.

LL Transport og Entreprenør giver gode råd om bl.a. levering af billig spagnum – fx fin, mellem, groft og all-round spagnum - til mange formål: fx dine surbundsbede, som kræver jord med 4,5-5,0 i pH-værdi, eller som jordforbedring om efteråret.  

Kontakt LL Transport og Entreprenør og få et godt tilbud på levering af billig kvalitetsspagnum.

Muldjord

LL Transport og Entreprenør leverer ofte billig muldjord, når der skal anlægges have. Kvaliteten af muldjord varierer alt efter muldjordens oprindelse. Når LL Transport og Entreprenør leverer den rette muldjord til dit formål, får du bedre succes med haveprojekterne, for så kan planterne og græsset i din have få de bedste forudsætninger for god trivsel.

LL Transport og Entreprenør leverer forskellig muldjord til jordforbedring, nye køkkenhaver, bede i haven og til drivhuse m.m.

Når du kontakter LL Transport og Entreprenør om et godt tilbud på levering af billig muldjord, kan LL Transport og Entreprenør rådgive dig om vores forskellige typer af muldjord og produktudvalg til ethvert formål i haven.

Når du bestiller levering fra LL Transport og Entreprenør, er du sikret en hurtig levering til en god pris.

Harpet muld

LL Transport og Entreprenør leverer billig harpet muld af højeste kvalitet og til god pris. Harpet muld er ren anlægsmuld, der er siet for sten og rodrester osv. Det gør harpet muld til et materiale, der er nemt at arbejde med. Det er godt, når man skal anlægge bede i haven, græsplæne o.lign.  

Harpet muldjord anvendes ofte til etablering af ny græsplæne eller til reparation af huller i græsplænen.

LL Transport og Entreprenør står parat til at levere dig billig harpet muld, så kontakt os gerne, så leverer LL Transport og Entreprenør et godt tilbud på harpet muld i overensstemmelse med dine behov og ønsker.

LL Transport og Entreprenør leverer direkte til din have, hvis du ønsker det.

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand