Samarbejde med samvittighed

Stenmel

LL Transport og Entreprenør kan levere billigt stenmel i flere kvaliteter til dig. LL Transport og Entreprenør leverer mange steder – fx i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Løkken, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg – alt efter dine behov. Stenmel fra LL Transport og Entreprenør er et godt og billigt produkt, som du kan bruge som et stabilt underlag under fliser eller granitskærver. Når du skal lægge fliser, kan du også få leveret kvalitetsstenmel, som du kan lægge mellem dine fliser i stedet for at lægge sand mellem fliserne. Med denne fremgangsmåde opnår du en mere kompakt og stabil fuge, hvilket LL Transport og Entreprenør kan rådgive dig om, da der er flere muligheder.  

Alternativ til fliser

LL Transport og Entreprenør leverer også stenmel til andre formål. Stenmel fra LL Transport og Entreprenør kan også være et glimrende alternativ til fliser eller belægningssten. LL Transport og Entreprenørs billige stenmel bliver også leveret, så det kan bruges på stier og gangarealer som en selvstændig belægning herpå. Det er praktisk, fordi stenmelet vil pakke sig tæt sammen, således at ukrudt ikke så let kan trænge op nede fra jorden. Det er desuden muligt for regnvand at trænge igennem stenmelet, så der ikke kommer en masse vandpytter. Du kender muligvis stenmel fra fx tennisbaner.  

LL Transport og Entreprenør kan også levere flere farver stenmel. Du skal blot kontakte LL Transport og Entreprenør, så vi sammen kan aftale hurtig levering af billigt stenmel i den mængde, som du har brug for.Vi rådgiver dig samtidig om vores billige produkters rækkeevne og står klar til at rådgive dig om, hvad der er bedst at bestille til dit formål.

Vi glæder os til at levere billigt stenmel til netop dit projekt.

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Knust beton

Faldunderlag og sandkassesand

Vej og støbematerialer

Paksten

Sand og sandkassesand