Vi tilbyder afhentning af haveaffald og byggeaffald

Du har med sikkerhed en pæn og dejlig have. Du har sat dig som mål at rydde op i din have. Du har nok klippet hæk, fjernet grene eller sten og nu står du i haveaffald til halsen. Gå nu ikke i panik. Hos LL Transport tilbyder vi afhentning af haveaffald. Du kan altid afhente et godt tilbud hos os. Det gælder kunder i hele Nordjylland. Vi står for bortkørsel og bortskaffelse af bygge- og haveaffald.
Hos LL Transport har vi alle de redskaber, der skal til for at bortskaffe al det affald, der nu plager dig. Men det kan også være, at du planlægger en stor oprydning i din have eller et betydeligt byggeprojekt. Hvis det er tilfældet, så kan vi hjælpe dig til at tage nogle forholdsregler vedrørende nogle ting, du måske ikke er klar over, når det gælder afhentning af haveaffald eller byggeaffald.

Afhentning af haveaffald og byggeaffald for erhverv og private

Nogle gange kan det vise sig at være en stor mundfuld, at klare ens havearbejde uden hjælp. Hvis der er tale om en større oprydning, så er der nok behov for, at vi får lov at yde assistance. Det er netop derfor, at vi hos LL Transport tilbyder vores kunder afhentning af haveaffald. Det er skønt, at vi i Nordjylland er så selvstændige. Vi kører jo selv vores have- og byggeaffald på lossepladsen. Men igen er det ikke altid, at det kan lade sig gøre på grund af den mængde affald, som din oprydning har genereret. Det gælder også ved større byggeprojekter i hjemmet, hvor jord og affald simpelthen bare hober sig op.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få uforpligtende et tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross