Kran og Grabarbejde

Kran og grabarbejde til alle projekter

Stor erfaring 

Vi har mange års erfaring med kran- og grabopgaver. Heriblandt udlægning af køreplader, flytning af tunge emner, transport af byggematerialer, muldjord, stabilgrus, granitskærver, billig træflis m.m. 

Vi udfører også grabarbejde såsom afhentning af haveaffald, jord og rødder, levering af pyntesten, grus og granitskærver m.m.

Som kunde tilbyder LL Transport og Entreprenør dig også rådgivning om, hvad der i øvrigt kan gøre, at dine projekter bliver løst enklere – fx ved hjælp af vores udstyr. LL Transport og Entreprenør er altid behjælpelig med god rådgivning, som dækker dine behov. Du opnår derfor mange fordele, hvis du vælger at blive kunde hos LL Transport og Entreprenør.

Alle størrelser

LL Transport og Entreprenør har kraner i alle størrelser og hjælper gerne dig gerne med små eller store opgaver. Ingen opgave for lille eller for stor - vi rådgiver både privat- og erhvervskunder. LL Transport og Entreprenør har moderne udstyr, som letter flytningen af forskellige materialer for dig. Kran/grab-service er den perfekte løsning, når opgaven både kræver transport og løft. Herunder fx de store og vanskelige træfældninger.

Det er både privat- og erhvervskunder, som behøver en kran og en grab til arbejdet. Det kan fx være et igangværende byggeprojekt med behov for at få leveret eller fjernet materialer, affald og måske også en container. LL Transport og Entreprenør har topmoderne udstyr til alt vores arbejde med kran- og grabopgaver. LL Transport og Entreprenør kan derfor let og hurtigt få læsset alle dine materialer af eller på lastbilen.
Kran
Vi tilbyder...
Kran med grab
I LL Transport og Entreprenørs maskinpark råder vi over moderne udstyr. Derfor kan LL Transport og Entreprenør gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. Vi fjerner eller leverer materialer for dig i hele Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport og Entreprenør kan med vores moderne udstyr nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden problemer.

LL Transport og Entreprenør kan altid hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten de er små eller store – enkle eller mere komplicerede, så kontakt trygt LL Transport og Entreprenør og modtag et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab.
Krankørsel og levering med kran
Vi har lastbiler med flere forskellige kraner, så LL Transport og Entreprenør kan uden problemer løse alle dine kranopgaver. Vores chauffører har stor erfaring, og de er fagligt kompetente, og opererer i Nordjylland.

Dine opgaver er derfor i sikre hænder, når du bestiller levering hos LL Transport og Entreprenør, som hver dag løser både store og små opgaver for vores kunder, ligesom LL Transport og Entreprenør også arbejder effektivt og serviceminded.

LL Transport og Entreprenør kan med vores kranbiler tilbyde dig at afhente og levere flere materialer – fx sand og grus, udlægning af køreplader, udføre løftning af tunge emner samt hejseopgaver samt mange andre opgaver for dig.

Med en afstand på 27 meter og et løft på 1000 kg. - vi løser stort set alle opgaver

Ring til os
facebook-square