Kran og grabarbejde til alle projekter

Stor erfaring

Vi har mange års erfaring med kran- og grab arbejde. F.eks. udlægning af køreplader, flytning af tunge emner, transport af byggematerialer, muldjord, stabilgrus, granitskærver, træflis m.m. 

Vi udfører også grab arbejde såsom afhentning af haveaffald, jord og rødder, levering af pyntesten, grus og granitskærver m.m.

Som kunde tilbyder LL Transport dig rådgivning om, hvad der i øvrigt kan gøre, at dine projekter bliver løst enklere. LL Transport er altid behjælpelig med den rette rådgivning, som dækker dine behov.

Du opnår derfor mange fordele, hvis du vælger at blive kunde hos LL Transport.

Alle størrelser

LL Transport har kraner i alle størrelser og hjælper dig gerne med små som store opgaver. Ingen opgave for lille eller for stor - vi rådgiver både private- og erhvervskunder. LL Transport har moderne udstyr, som letter arbejdet med de forskellige materialer. Kran/grab arbejde er den perfekte løsning, når opgaven både kræver transport og løft, herunder f.eks. store og vanskelige træfældninger.

Vi servicerer både private- og erhvervskunder med kran og grab arbejde. Det kan fx være et igangværende byggeprojekt, med behov for at få leveret eller fjernet materialer, såsom byggeaffald, jord, sand med mere, vi sætter gerne containere ud til jeres byggeaffald.

LL Transport har topmoderne udstyr til alt vores arbejde med kran- og grab. LL Transport kan derfor let og hurtigt få læsset alle dine materialer af eller på lastbilen.

Vi tilbyder...

Kran med grab

 

I LL Transport maskinpark råder vi over moderne udstyr. Derfor kan LL Transport gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. Vi fjerner eller leverer materialer for dig i hele Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport kan med vores moderne udstyr nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden problemer.

LL Transport kan altid hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten de er små eller store – enkle eller mere komplicerede, så kontakt trygt LL Transport og modtag et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab.

Krankørsel og levering med kran

 

Vi har lastbiler med flere forskellige kraner, så LL Transport kan uden problemer løse alle dine kranopgaver. Vores chauffører har stor erfaring, og de er fagligt kompetente, og opererer i Nordjylland.

Dine opgaver er derfor i sikre hænder, når du bestiller levering hos LL Transport, som hver dag løser både store og små opgaver for vores kunder, ligesom LL Transport også arbejder effektivt og serviceminded.

LL Transport kan med vores kranbiler tilbyde dig at afhente og levere flere materialer – fx sand og grus, udlægning af køreplader, udføre løftning af tunge emner samt hejseopgaver samt mange andre opgaver for dig.
Med en afstand på 26 meter og et løft på 600 kg. - vi løser stort set alle opgaver
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross