Kran og Grabarbejde

Kran og grabarbejde til alle projekter

Stor erfaring 

Vi har mange års erfaring med kran- og grab arbejde. Det kan f.eks. være udlægning af køreplader, flytning af tunge emner, transport af byggematerialer, muldjord, stabilgrus, granitskærver, træflis m.m.

Vi udfører også grab arbejde såsom afhentning af haveaffald, jord og rødder, levering af pyntesten, grus og granitskærver m.m.

LL Transport tilbyder dig desuden rådgivning om, hvordan dine projekter bliver løst enklere ved hjælp af vores udstyr og dygtige medarbejdere. Vi er altid behjælpelige med at finde den rigtige løsning, som dækker lige netop dine behov.
Du opnår derfor mange fordele, hvis du vælger at blive kunde hos LL Transport.

Alle størrelser

LL Transport har kraner i alle størrelser og hjælper dig gerne med både små og store opgaver, Ingen opgave er for lille eller for stor og vi rådgiver gerne både private- og erhvervskunder. 

Kran- og grab arbejde er den perfekte løsning, når opgaven kræver både transport og løft. Det kan f.eks. være et igangværende byggeprojekt, hvor der skal leveres eller bortkøres materialer som f.eks. byggeaffald, jord, sand mm. Vi leverer også gerne containere til jeres byggeaffald.

LL Transport har topmoderne udstyr til alt vores arbejde med kran- og grab Vi kan derfor let og hurtigt få læsset alle dine materialer af eller på lastbilen.

Kran
Vi tilbyder...
Kran med grab
I LL Transport og Entreprenørs maskinpark råder vi over moderne udstyr. Derfor kan LL Transport og Entreprenør gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. Vi fjerner eller leverer materialer for dig i hele Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport og Entreprenør kan med vores moderne udstyr nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden problemer.

LL Transport og Entreprenør kan altid hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten de er små eller store – enkle eller mere komplicerede, så kontakt trygt LL Transport og Entreprenør og modtag et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab.
Krankørsel og levering med kran
Vi har lastbiler med flere forskellige kraner, så LL Transport og Entreprenør kan uden problemer løse alle dine kranopgaver. Vores chauffører har stor erfaring, og de er fagligt kompetente, og opererer i Nordjylland.

Dine opgaver er derfor i sikre hænder, når du bestiller levering hos LL Transport og Entreprenør, som hver dag løser både store og små opgaver for vores kunder, ligesom LL Transport og Entreprenør også arbejder effektivt og serviceminded.

LL Transport og Entreprenør kan med vores kranbiler tilbyde dig at afhente og levere flere materialer – fx sand og grus, udlægning af køreplader, udføre løftning af tunge emner samt hejseopgaver samt mange andre opgaver for dig.

Med en afstand på 27 meter og et løft på 1000 kg. - vi løser stort set alle opgaver

Ring til os
facebook-square