Kran og Grabarbejde

Kran og grabarbejde til alle projekter

Granitskærver

Granitskærver er velegnede i indkørsler, til stier i haven, eller som bunddække i bede. Du kan f.eks. lave havegange med granit som kontrast til det grønne græs eller måske erstatte træflisen i bedene med granitskærver. Dermed kan du skabe din helt egen stil.

Granitskærver fås i forskellige størrelser og farver - kontakt os gerne for pris og rådgivning. Vi leverer materialerne i container evt. tippet af eller aflæsset med grab.

Spagnum, muldjord og harpet muldjord

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer muldjord, lige fra det fineste topdress til græsplænen eller jord til opfyldning. 

Vores harpet muld bruges i stort omfang til anlægsopgaver, det kan f.eks. være ved terrænregulering eller anlæg af græsplæner.
 
Kvaliteten af muldjord varierer alt efter muldjordens oprindelse. Derfor leverer vi den rette muldjord til dit formål.

Vi har et bredt udvalg af færdige produkter til havebrug. Det rigtige produkt giver planterne og græsset de bedste forudsætninger for trivsel, så du kan få succes med haveprojekterne.

Vi leverer materialerne i container evt. tippet af eller aflæsset med grab.

Vej og støbeopgaver

Hos LL Transport kan du købe netop de grusgravsmaterialer, som du behøver til dit projekt. 

Vi leverer kvalitetsmaterialer f.eks. granitskærver, spagnum, muldjord, harpet muld, grus/stabilgrus, knust beton, 
faldunderlag, legepladssand, stenmel, sten, sand m.m. 

Vi leverer materialerne i container evt. tippet af eller aflæsset med grab.

Vi samarbejder med både erhverv og private. Kontakt os gerne for pris og rådgivning om valg af materiale.

Kvalitet til tiden

hello world!
LL Transport sælger og leverer kun kvalitetsmaterialer fra grusgrav. 

Vi leverer som regel inden for 3 hverdage.

For salg, rådgivning og levering kontakt Kjeld 20715275

Kran
Vi tilbyder...
Kran med grab
I LL Transport og Entreprenørs maskinpark råder vi over moderne udstyr. Derfor kan LL Transport og Entreprenør gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. Vi fjerner eller leverer materialer for dig i hele Nordjylland i byer som fx Frederikshavn, Løkken, Brønderslev, Pandrup, Aabybro, Nørresundby og Aalborg samt omegn.

LL Transport og Entreprenør kan med vores moderne udstyr nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden problemer.

LL Transport og Entreprenør kan altid hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten de er små eller store – enkle eller mere komplicerede, så kontakt trygt LL Transport og Entreprenør og modtag et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab.
Krankørsel og levering med kran
Vi har lastbiler med flere forskellige kraner, så LL Transport og Entreprenør kan uden problemer løse alle dine kranopgaver. Vores chauffører har stor erfaring, og de er fagligt kompetente, og opererer i Nordjylland.

Dine opgaver er derfor i sikre hænder, når du bestiller levering hos LL Transport og Entreprenør, som hver dag løser både store og små opgaver for vores kunder, ligesom LL Transport og Entreprenør også arbejder effektivt og serviceminded.

LL Transport og Entreprenør kan med vores kranbiler tilbyde dig at afhente og levere flere materialer – fx sand og grus, udlægning af køreplader, udføre løftning af tunge emner samt hejseopgaver samt mange andre opgaver for dig.

Med en afstand på 27 meter og et løft på 1000 kg. - vi løser stort set alle opgaver

Ring til os
facebook-square