Bundsikringsgrus til din indkørsel

Nu står du over for det spændende projekt, det er at anlægge en indkørsel eller en holdeplads til din bil. Hvis du vil have en fast og stabil bund, er du nødt til at komme rigtigt fra start. Ellers får du hverken en jævn overflade eller et langtidsholdbart resultat. Hvis man vil have garanti for, at byggematerialerne er af højeste kvalitet, er det en god idé, at du bruger vores serviceydelser. Vi sælger nemlig de bedste byggematerialer til indkørsler, såsom bundsikringsgrus.
Bundsikringsgrus har en kornstørrelse fra 16 til 32 mm. De store sten i gruset gør gruslaget kompakt og tillader vandgennemsivning. Hvis der er tale om en terrasse, så er et lag på 15 cm rigeligt. Men hvis det handler om en indkørsel, der skal holde til en tung belastning, da anbefaler vi, at man lægger et 30 cm tykt lag bundsikringsgrus for at kunne klare belastningen.

Overlad dit projekt med bundsikringsgrus til os

Hos LL Transport kan du få den nødvendige rådgivning om grus, før du bestiller det. Vi har alle de sand- og grustyper, du kan forestille dig. Grus består af en blanding af sand og småsten af forskellige kvaliteter. Derfor er det væsentligt, at man finder ud af, hvad de forskellige grustyper kan bruges til.
Der er for eksempel mange, der vælger granitskærver til indkørsler. Det er selvfølgelig en flot og nem belægning til indkørslen. De mest normale størrelser at bruge til indkørsel er 11-16 mm og 16-22/32 mm. Man må huske på, at laget af granitskærver skal være på 3-5 cm. Giv os et opkald, når du skal anlægge din indkørsel. Vi skal nok give de oplysninger, du mangler.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få uforpligtende et tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross