Vi udlejer byggepladsbelysning

Du står nok over for at skulle finde byggepladsbelysning til din byggeplads, som snart skal indrettes. Hos LL Transport finder du den byggepladsbelysning, der lever op til de krav, myndighederne har opstillet. Samtidig opfylder vores byggepladsbelysning de forventninger, du har til de lysmaster, du leder efter. Vi tilbyder blandt andet orienteringsbelysning. Ved byggepladsindretning er orienteringslys en meget vigtig del af arbejdet. Denne type byggepladsbelysning henviser til det byggelys, der er nødvendigt for, at mennesker og køretøjer sikkert kan færdes på byggepladsen. Som foreskrevet skal denne type belysning til byggeplads være på minimum 25 lux.
Vi tilbyder selvfølgelig også arbejdsbelysning. Som du sikkert ved er det den belysning, som er nødvendig for, at medarbejderne kan udføre deres opgaver uden risiko for at blive udsat for fare. Byggelyset skal naturligvis afpasses efter den type arbejde, som bliver udført på et givet tidspunkt.

God byggepladsbelysning fremmer sikkerhed og effektivitet

Hos LL Transport forstår vi den afgørende rolle, som byggepladsbelysning spiller med hensyn til sikkerhed og effektivitet på byggepladsen. Vi har også mange års erfaring med etablering af både almindelig belysning, arbejdsbelysning og orienteringslys opsat på byggepladser. De elmaster vi udlejer og den måde, vi indretter dem på, lever op til Arbejdsmiljølovens bekendtgørelse om indretning af byggepladser.
Hos LL Transport kan du indhente tilbud på leje af 80 watt LED-projektører til en konkurrencedygtig pris. Lysstyrken på vores projektører svarer til en 1000 watt halogenpærer. Men fordi de er LED-projektører, så er de også energibesparende. Vores elmaster bliver opsat på en 1500 kg tung betonfod med en totalhøjde på 8 meter.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få uforpligtende et tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross