Knust beton til vej og indkørsel

Måske har du en grusvej eller en lang indkørsel og har i længere tid overvejet at lappe de mange huller, der efterhånden er opstået. Hvordan kan du reparere grusvejen? Hos LL Transport tilbyder vi alle de materialer til vejbelægninger, du kan forestille dig. Vi anbefaler blandt andet brugen af knust beton, når man skal have anlagt eller repareret en grusvej eller indkørsel. Vi kender alle til det irritationsmoment, som huller i grusvejen kan være. Der er forskellige årsager til, at der opstår huller i grusveje. Det kan fx være fordi bundsikringen ikke var tilstrækkelig. Måske har små lunker blev til vandpytter. Når frosten kommer, da vokser lunkerne yderligere, fordi vand udvider sig, når det fryser. Træls!

Knust beton er en billig løsning, når man skal anlægge underlag til stier, pladser eller skal have udfyldt huller i grusveje. Man kan kalde knust beton for et super materiale, især når man bruger det som underlag. Den bliver meget kompakt og danner et fast massivt underlag. Mange plejer at bruge stabilgrus, men knust beton kan vise sig at være en fremragende erstatning. Den har nemlig en rigtig god bæreevne, som gør det velegnet til vejbelægninger.

LL Transport leverer knust beton i størrelsen 16-32 mm

Vores priser er meget konkurrencedygtige og vores belægningsmaterialer er af højeste kvalitet. Vi overlader aldrig tingene til tilfældighederne. Vi har mange års erfaring med at levere bygge- og belægningsmaterialer. Derfor ved vi, hvad der giver de bedste resultater med hensyn til funktionalitet og holdbarhed. Så du er ikke alene om at træffe en beslutning om, hvad for noget materiale, der bedst egner sig til det projekt, du er i gang med.
Vi er altid klare til at give dig de oplysninger, du behøver for at tage en fornuftig beslutning. Når du bestiller hos LL Transport, er rådgivning en del af den service, du kan forvente. For os er det vores kunders behov, der står i centrum. Vi håber snart at høre fra dig.

KontaktLL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross