Vi tilbyder krankørsel og kranservice i hele Nordjylland

Måske arbejder du inden for byggebranchen. Du har et igangværende byggeprojekt og har brug for krankørsel eller kranservice i Aalborg eller et andet sted her i Nordjylland. Hos LL Transport råder vi over moderne udstyr, der kan gøre arbejdet lettere for dig på mange måder. Vores krankørsel indebærer, at vi fjerner eller leverer materialer for dig. Vi kan nemt og hurtigt læsse alle dine materialer af eller på vores kranbiler uden tidsspild. I årenes løb har vi løst hundredvis af opgaver, hvor krankørsel har været påkrævet.

Hos LL Transport kan vi altid hjælpe dig med dine byggeprojekter. Det kan dreje sig om små eller store, enkle eller komplicerede opgaver. Du kan regne med at få et konkurrencedygtigt tilbud på levering af krankørsel med grab eller andre former for kranservice. Vores chauffører har stor erfaring og er fagligt kompetente. Så du kan trygt henvende dig til os og vi skal nok finde en løsning for dine kranopgaver.

Krankørsel og kranservice på højt niveau

LL Transport kan med vores lastbiler med kran tilbyde dig at afhente og levere bygge- og belægningsmaterialer, fx grus og sand. Vi udfører også løftning af tunge emner og hejseopgaver. Vi har den holdning, at der ikke er en opgave, som vi ikke kunne løse for vores erhverv- eller privatkunder.

LL Transport udfører tilmed grabarbejde. Der kan være tale om afhentning af bygge- og haveaffald. Ved andre lejligheder har du måske brug for bortkørsel og bortafskaffelse af jord. De er alle kranopgaver, vi sagtens kan stå for i kraft af de moderne maskiner og det velegnede udstyr, vi råder over. Vi venter bare på, at du ringer. Og så skal vi nok løse dine kranopgaver for dig. Husk på, at dine tunge opgaver er en let sag for os.

KontaktLL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross