LL Transport tilbyder leje af køreplader i hele Nordjylland

Du er nok i gang med din byggepladsindretning. Du har forstand på, hvad der kræves for, at byggeprojektet kan lykkes. Nu har du indset, at på grund af nogle bestemte omstændigheder, er der behov for at finde en virksomhed, der tilbyder leje af køreplader. Vi forsikrer dig om, at du har fundet den hel rigtige virksomhed. Hos LL Transport kan du indhente et godt tilbud på billig leje af køreplader. Vi udlejer nemlig solide jernplader til skarpe priser. Vi råder over et bredt udvalg af forskellige køreplader. De har forskellige størrelser og kan tilpasses dine behov.

LL Transport udlægger kørepladerne med stor præcision ved hjælp af kran. Du skal bare fortælle os, hvor vi skal lægge dem henne og så sørger vi for, at det hele sker i overensstemmelse med dine ønsker. Leje af køreplader handler netop om at placere pladerne på rette steder.

Leje af køreplader fremmer sikkerhed

Køreplader har til formål at fremme sikkerhed og fremkommelighed på byggepladsen eller dér, hvor man har brug for dem. Kørepladerne gør det nemlig muligt for store maskiner at komme uhindret frem. Samtidig udgør jernpladerne et uundværligt element i ethvert projekt, netop fordi store maskiner kan stå sikkert og stabilt på byggepladsen. En anden fordel ved at leje vores jernplader er, at grunden ikke udvikler mange huller og ujævnheder på grund af de tunge køretøjer, der dagligt kører frem og tilbage. På den måde kan man lettere reetablere byggegrunden efter arbejdets afslutning.

Det kan også være, at du gerne vil beskytte underliggende materialer mod tryk fra kørsel med tunge maskiner. Vores solide jernplader kan sørge for, at den type materialer bliver skånet. Selvom du selvfølgelig har erfaring med byggepladsindretning, kan det godt være, at du har brug for flere oplysninger angående vores jernpladers type, størrelse og bæreevne. Vi står klar til at give dig de nødvendige oplysninger, så du kan træffe det rigtige valg. Vores priser er konkurrencedygtige og vi er sikre på, at vi kan levere de rigtige jernplader til dit projekt.

KontaktLL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross