Vil du leje en affaldscontainer?

Du kan være sikker på, at du uden besvær altid kan leje en affaldscontainer hos LL Transport. Vi tilbyder containerudlejning af både store og mindre containere. Affaldscontainere er meget efterspurgte. Affaldscontainere til haveaffald og byggeaffald er den type affaldscontainer, som langt de fleste af vores kunder lejer. Du er kommet ind på den hel rigtig hjemmeside, fordi vi tilbyder mange containertyper til leje. Hvis du vælger at leje en container hos os, så får du en professionel løsning, da vi har stor erfaring i udlejning af containere.
Vores priser er nogle af de skarpeste på markedet. Du er velkommen til at ringe til os for at få oplyst prisen. Vores telefonnummer er 20 71 52 75. Hos LL Transport ved du præcist, hvad det koster at leje en affaldscontainer, for vores konkurrencedygtige priser fremgår klart.

Vi råder over mange typer affaldscontainer

LL Transport tilbyder dig mange gode løsninger, når du mangler at leje en affaldscontainer til byggeaffald, haveaffald og lignende i Nordjylland. Det kan være beton, jord, haveaffald, muldjord, m.m. Vi har et indgående kendskab til containerbranchen, så du får hjælp til at vælge den rette løsning netop for dig. Vippecontainere er en fremragende løsning på voluminøst, men ikke for tungt affald. Størrelsen på vippecontainere ligger mellem 6-16 m3.
Andre muligheder er skibscontainer. Lejer du en skibscontainer hos LL Transport, får du en tør opbevaring til lige det, du har brug for.  Maxicontainere er velegnede til byggeaffald. En anden løsning kunne være en affaldscontainer, der hedder minicontainer. De er velegnede til virksomheder og private med mindre affaldsmængder og trange pladsforhold.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross