Muldjord til din dejlige have

Du er sikkert en, der går meget op i, hvordan din have ser ud, og det med god grund. En dejlig have kan være en oase, hvor man finder fred og ro. Efter en hektisk uge på arbejdspladsen trænger man til at få fingrene i jorden. LL Transport leverer billig harpet muldjord, som er ren anlægsmuld, der er siet for sten og rodrester. Vi har mange typer muldjord til forskellige formål, såsom jordforbedring, nye køkkenhaver, bede i haven og til drivhuse. Du kan altid finde et godt tilbud hos os.
Vi nyder at hjælpe haveejere som dig, der ønsker sig en smuk have, hvor du kan opholde dig, især om sommeren. Vi har nemlig stor erfaring med at anlægge have og levere harpet muldjord. Hos LL Transport bryster vi os af, at vi i årenes løb har hjulpet hundredvis af kunder i Nordjylland til at opnå deres ønskede have.

En dejlig have giver dig glæde

Du har sikkert hørt i mange år om de mennesker, der påstår, at man bliver lykkelig af at lave havearbejde. Din have kan blive til det åndehul, hvor du finder fred og ro. Men det kræver også, at du bruger lidt tid på din have. Harpet muldjord kan være noget, der i den grad kan forbedre, hvordan din have tager sig ud.
Harpet muldjord kan give din have nyt liv, fordi den bidrager til at forny din have sådan, at dine blomster og planter igen begynder at tiltrække insekter, guldsmede og sommerfugle. Vi er sikre på, at vi har det, du står og mangler for at gøre din have til det dejligste sted, du ønsker dig.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få uforpligtende et tilbud. Ellers må du skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross