Stabilgrus og alle typer grus

Stabilgrus er en grov sandtype, hvis sten varierer i størrelsen mellem 0-32 mm. Man kan med fordel bruge stabilgrus til flere forskellige belægningsopgaver. Man kan også anvende stabilgrus til at reparere huller i grusveje og stier. Måske er du ved at anlægge en ny indkørsel, parkeringsplads eller noget tredje. Den type projekter kræver et stærkt underlag. Hos LL Transport tilbyder vi højeste kvalitet til netop det projekt, du nu arbejder på.
Det kan også være, at du står og mangler flisesand. Det sælger vi også til skarpe priser. Flisesand eller afretningssand bruges som det sidste underlag til belægninger. Der kan være tale om indkørsler, terrasser og lignende. Flisesand lægges som regel lige under fliser eller andre belægningstyper. Det anvendes ved alle mulige små og store bygge- og belægningsprojekter. Det er også en af de billigste sandtyper, som forholdsvis er nemt at producere. Det kan du altid finde hos os.

Hos LL Transport har vi alle sand- og grustyper

Brolæggersand eller brolæggergrus bruges også som afretningslag. Hvis det er fliser eller belægningssten, du skal have lagt, så skal underlaget være jævnt og stabilt for at få det bedste resultat. Her kan man bruge brolæggersand, som kan give et holdbart underlag til din belægning. Det er derfor, mange i dag vælger at bruge betegnelsen flisesand, fordi der er tale om en sandtype, man netop plejer at lægge umiddelbart under fliser.
Hvis du har brug for sand til at fylde huller, render eller lignende, så er det fyldsand, du skal bruge som sandpuder. Sandet udlægges i et 10-20 cm lag. Efterfølgende skal man stampe det ned, indtil man har den ønskede højde.
Kontakt LL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross