Stenmel til dine belægningsprojekter

Måske er du blevet forelsket i granitskærver. Du har tænkt dig at lægge nogle skærver på bestemte arealer omkring huset, så du ikke behøver at bruge særlig meget tid på at holde dem ved lige. Men der er noget, du skal være klar over. Stenmel, der matcher den farve, som granitskærver har, er nødvendigt for at holde ukrudt nede. Stenmel er et biprodukt fra udvinding af granitskærver og fås som regel i størrelsen 0-2 mm. eller 0-4 mm. Hos LL Transport finder du ikke alene de skærver, du har brug for, men også det stenmel, der skal forhindre ukrudtet i at vokse frem nedefra.

Stenmelet fra LL Transport er et godt og billigt produkt, du kan lægge som et stabilt underlag under granitskærver. Et sådant underlag har den fordel, at det bliver mere og mere kompakt, efterhånden som det bliver udsat for tryk og regn. På den måde sikrer du dig, at du ikke taber kampen mod ukrudtet. Det er vist nok grunden til, at du har valgt at anvende granitskærver som belægning til at begynde med.

Andre anvendelsesmuligheder

Stenmel er et alsidigt produkt, som egner sig til adskillige belægningsprojekter. Man kan med fordel bruge det ved sportspladser, på petanquebaner og tennisbaner. Det er nok ikke det, du havde i tanke, men det viser bare, at det er et belægningsmateriale, som har mange anvendelsesmuligheder. Hjemme hos dig er det nok ved anlægning af stier, at du kan have glæde af dette brugbare biprodukt. Man skal bare gøre sig klar, at stenmel har det med at klæbe sig til skoene og støve om sommeren. Så du skal overveje, hvor tæt på huset du anlægger din sti. Derfor er dets rolle som underlag en mere fordelagtig anvendelse.

LL Transport leverer flere farver stenmel, herunder sort og grå. Du skal blot kontakte os, så vi sammen kan aftale en hurtig levering til skarpe priser. Du får oven i købet rådgivning om vores produkters rækkeevne og hvad der er bedst at bestille til dit formål. Vi ved også godt, at du ønsker dig den bedste kundeoplevelse. Og det er det, du nok skal få hos os. Vores kunder og deres projekter har højeste prioritet for os. Det viser vi ved at levere til tiden og som aftalt.

KontaktLL Transport i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: kjeld@ll-transport.dk

Lad os finde den bedste løsning til dig
Ring til os
Kontakt
LL Transport og Entreprenør ApS
Kjeld Hedegård Nielsen
Tlf: 20 71 52 75
E-Mail: kjeld@ll-transport.dkCookie- og privatlivspolitik
Døgnvagt

Ring på tlf.: 20 71 52 75

Har du brug for akut hjælp?

Vi kan kontaktes hele døgnet!

Følg os på Facebook
LL Transport
Kontakt os
Kjeld Hedegård Nielsen
Telefon: 20 71 52 75E-Mail: kjeld@ll-transport.dk
phone-handsetcross