Samarbejde med samvittighed

Knust beton

LL Transport og Entreprenør kan levere et godt tilbud på billig knust beton, når du har behov for det. LL Transport og Entreprenør rådgiver dig også gerne herom. LL Transport og Entreprenør samarbejder med flere entreprenører i Nordjylland, bl.a. i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Løkken, Pandrup, Aabybro og Nørresundby, således at du får den bedste service og rådgivning, når du bestiller billige materialer af høj kvalitet og god service hos LL Transport og Entreprenør. LL Transport og Entreprenør ved, hvor vigtigt det er, at den rette type af materialer anvendes til projektet.

Materialet knust beton er et genbrugsprodukt fra nedrivning og nedknusning af beton fra bygninger og konstruktioner. Knust beton er et godt materiale, som kan bruges i stedet for traditionelt stabilgrus, og det har en rigtig god bæreevne. Du kan anvende knust beton som en billig løsning, når du skal have underlag til stier, pladser eller skal have udfyldt huller i veje eller skal have nivelleret noget ujævnt terræn. LL Transport og Entreprenør anbefaler gerne, at du om muligt anvender billig knust beton, for så kan du spare på grusressourcerne.

LL Transport og Entreprenør afgiver gerne et godt tilbud til dig på levering af billigt knust beton. LL Transport og Entreprenør garanterer hurtig levering til din adresse og læsser varerne af efter aftale med dig.

LL Transport og Entreprenør er en ordentlig leverandør af knust beton, så du ikke risikerer, at den knuste beton indeholder glasrester eller andre urenheder.

LL Transport og Entreprenør er leveringsdygtige i størrelsen 16-32 mm.

Knust beton

Granitskærver

Spagnum, muldjord & harpet muldjord

Stabilgrus

Vej og støbematerialer

Faldunderlag og sandkassesand

Stenmel

Paksten

Sand og sandkassesand